Maak kennis met mijn nieuwe website: Afvallen met Deugden. OK!
Hartewensen

Over mij en Hartewensen

Hi! Ik ben Heleen Hoppesteyn-Uithoven en het gezicht en de persoon achter Hartewensen.

In 2015 heb ik bereikt wat ik dacht dat ik nooit zou kunnen: in een periode van 12 maanden ben ik zonder een dieet te volgen 21 kilo kwijtgeraakt. En heb ik mij bevrijd van het etiket ‘mollig’ waarmee ik decennialang geworsteld heb. Stapje voor stapje ben ik aan de slag gegaan met het verhaal achter mijn overgewicht, heb ik deugden als moed, vertrouwen, eerlijkheid, doorzettingsvermogen en zelfbeheersing verder ontwikkeld. En leerde ik mijzelf lief te hebben en te vertrouwen op mijn innerlijke kracht. Wat een heerlijk gevoel, zowel lichamelijk als geestelijk!

En wat nu zo mooi is: ook jij kunt dit bereiken! Jij kunt die vitale en energieke vrouw worden die haar potentieel durft te leven. Verzamel je moed, zet de stap en ga mee op ontdekkingsreis! Alle bagage die je nodig hebt, draag je al bij je in de vorm van deugden: kwaliteiten die wij allemaal in ons hebben en die ons in staat stellen het beste uit onszelf en anderen te halen! Met jouw inzet en mijn niet aflatende enthousiasme en vertrouwen ben ik ervan overtuigd dat jij dát resultaat kunt bereiken dat jij voor ogen hebt.

Deugdenproject
Hartewensen is het concrete resultaat van mijn kennismaking met het Deugdenproject, een internationaal initiatief om deugden - kwaliteiten - zoals eerlijkheid, geduld en respect, in het dagelijks leven toe te passen. Vanaf het begin ben ik gegrepen door de praktische en brede toepasbaarheid van de Deugden en de 5 Strategieën om deze in je leven te integreren. De positieve benadering van de deugden, zonder daarbij de ogen te sluiten voor wat beter zou kunnen, spreekt mij enorm aan. Het benoemen van deugden die je in anderen ziet, werkt inspirerend en bemoedigend en leidt tot prachtige ontmoetingen van mens tot mens. Graag draag ik dan ook mijn steentje bij aan het verspreiden van dit bijzondere gedachtegoed! Sinds 2013 ben ik geregistreerd deugdencoach en bestuurslid van de Nederlandse tak van het internationale Deugdenproject.

Na afronding van mijn universitaire studie heb ik diverse coachingsopleidingen gevolgd. Voor meer informatie over mijn achtergrond verwijs ik graag naar mijn profiel op LinkedIn.

Uitnodiging
Waar ik oprecht in geloof is dat je je geluk in eigen handen hebt. Mijn uitnodiging aan jou is dan ook om je hartewensen met beide handen vast te pakken en tot bloei te laten komen! Vanuit Hartewensen ondersteun ik je hierbij graag. Wil je mij graag persoonlijk spreken over wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!
 Koningin Emmalaan 28
4141 EC Leerdam
T. 06-39686489
E. heleen@hartewensen.com
KvK-nr. 57802327