Maak kennis met mijn nieuwe website: Afvallen met Deugden. OK!
Hartewensen

Deelnemers vertellen


Afvallen met Deugden

“Via via ben ik geattendeerd op Afvallen met Deugden. Eerst heb ik me aangemeld voor de Nieuwbrief en het e-book. Na dit gelezen te hebben, heb ik de ‘stoute schoenen’ aangetrokken en me aangemeld voor de pilotgroep.

Bijna alle diëten heb ik wel eens uitgeprobeerd, soms met succes maar soms was het ook ‘afzien met een teleurstellend eindresultaat’. Ook de succesvolle pogingen waren helaas geen blijvertjes. Niet wetende wat te verwachten ben ik ervoor gegaan. 

De energie van Heleen werkt aanstekelijk. Toen ze haar eigen succesverhaal uit de doeken deed, dacht ik: ‘Dat wil ik ook!!’. Vol energie ben ik ermee aan de slag gegaan. Eerlijkheid is echt de eerste deugd die je volgens mij moet inzetten, stiekem snaai je tussentijds meer dan je wilt toegeven.

Afvallen met Deugden is geen dieet, het is een leidraad om inzicht in jezelf en je patronen te krijgen. Dit inzicht is nodig om bepaalde patronen te kunnen doorbreken. Het inzicht begint te komen, maar de weg is nog lang. Maar een lange weg hoeft niet de vervelendste weg te zijn. Ik merk dat ik al bewustere keuzes maak, zeg wat vaker nee en straf mezelf niet af als ik in een moment van zwakte toch ‘de fout’ inga. Mijn doelen heb ik realistischer geformuleerd. Dit geeft rust en ruimte.


"Heleen, wat verhelderend dat je bij het volgen van diëten het gevoel had de verantwoordelijkheid uit handen te geven. Ik wist het niet zo te benoemen tot ik het van jou las. Dat is voor mij de reden geweest waarom ik gevoelsmatig niet aan diëten wilde beginnen. En waarom Afvallen met Deugden mij juist laaiend enthousiast maakt."


"Ik ben tot het inzicht gekomen dat ik uiting geef aan liefde voor mezelf door mezelf bijna dagelijks toe te staan teveel te eten. Alle ballen in de lucht houden van werk, gezin, huis kost een grote berg energie. Daarin loop ik mezelf geregeld voorbij, geen tijd en energie meer over om liefde aan mezelf te geven. Dus een reep chocola dan maar of een pak koekjes... Even een moment voor mezelf gaat altijd gepaard met suikerrijk eten. Daarin wil ik verandering brengen."

 

 

 Koningin Emmalaan 28
4141 EC Leerdam
T. 06-39686489
E. heleen@hartewensen.com
KvK-nr. 57802327