Maak kennis met mijn nieuwe website: Afvallen met Deugden. OK!
Hartewensen

52 verbindingskaarten

Deze set van 52 verbindingskaarten, allen voorzien van eigen foto's en teksten, zijn een prachtig geschenk om weg te geven of jezelf mee te verwennen. Kaarten die ongetwijfeld tot mooie gesprekken zullen leiden!


Op de achterkant van het doosje staat de volgende tekst vermeld:

'Meebewegen in het ritme van je leven. Soms sta je aan het roer, op andere momenten dreig je overspoeld te worden. Kracht en kwetsbaarheid wisselen elkaar af. Wat ik ontdekt heb in mijn leven is dat je onder al deze omstandigheden in verbinding met jezelf kunt blijven, dan wel deze weer kunt herstellen.

En dat het van daaruit (opnieuw) mogelijk is verbinding te maken met de mensen om je heen en de wereld waarin je leeft. Deze 52 verbindingskaarten die je nu in je handen hebt, zijn hiervoor een opstapje. Bedoeld voor individuele reflectie; voor aan de keukentafel, om diepgang aan te brengen in wat misschien wel begon als een luchtig gesprek; en voor in de coachingspraktijk, om een intensief gesprek wat lucht te geven.
'

Wil je een set aanschaffen? Stuur mij dan een mailtje via de contactpagina met je naam en adresgegevens en de kaarten komen zo snel mogelijk naar je toe. Prijs van de set, inclusief verzendkosten, is € 15,95.

 


 

 

 

 

 

 

 Koningin Emmalaan 28
4141 EC Leerdam
T. 06-39686489
E. heleen@hartewensen.com
KvK-nr. 57802327